Bře 182012
 

– znamená více práce

Je neděle večer a já se ploužím po víkendu po bytě pomalu a vláčně a mám toho všeho plný kecky. Koupila jsem si v sobotu ráno nové teleskopické nůžky na větve a keře a nové malé zahradní a celý víkend jsem stříhala a stříhala a také sekala na špalku na rozměr vetve a pak hned pálila. Byl doma i kluk, ale ten na práci není, je šikovnej na jiný věci, které mi zato vůbec nejdou pod nos. Vytáhl ze mne třetinu výplaty a byl zato ochoten uzavřít písemnou dohodu, že si půjde nadále svojí cestou a nechá mě a babičku na pokoji na dobu neurčitou. Dále nebudu rozebírat ani komentovat, každej máme něco co nás trápí a dere. A jiný to nebude. Naštěstí jsou tu věci, a možná i lidé, které a kteří dokáží ledacos smutného a nepříjemného svou existencí eliminovat. Jdu spát. Jsem unavená, nevyspalá, sotva pletu nohama, mám trochu z toho tepla horečku, ale jsem svým způsobem spokojená; jsem sama a dokázala jsem se odpoledne přemoci a zašla požádat sousedy, aby mě nerušili svým poslechem hlasité hudby. Nebylo to vůbec příjemné, protože jsem tam před cca dvěma měsíci byla kvůli neustále ječící pile (měla jsem permanentně zalehlé uši a nedalo se vyjít ven, pomohlo to), ale díky že tatínek – dědeček, který tu produkci provozoval, byl velmi vstřícný. Pokýval hlavou a vyhověl mi. Snad to chvíli vydrží. Možná by vás zajímalo co se hrálo. Michal David a jeho hity. Chvíli jsem vydržela, ale nebylo kam utéct. Tím podnětem, který mě přiměl okamžitě a bez dalšího otálení jednat, bylo otočení desky a první hit seskupení Da Mi Či.

 Posted by at 19.11

  4 Responses to “Nové nářadí”

  1. Michal David…..ježyš; to by mě taky asi přinutilo k nějakému činu. nejspíše agresívnímu.

  2. Sejra, myslím, že většina populace dělá za mými zády neslušné posuňky a diví se mi. Jsem ráda, že někteří mi rozumí. Copak musíme být stále zahlceni těmi pitomými rádiovými hity?

  3. Já tomu taky nerozumím, co lidi k tomu vede, furt to dokola poslouchat. Bez špetky invence, nápadu, kafemlejnková melodie a rudý podtext…

  4. Díváte se na televizní noviny, zprávy atd.? Stále stejné ještě větší pitomosti a navíc lži. Ale asi je zde kompatibilita.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

css.php
Tvorba webových stránek: Webklient