Říj 182011
 

TOP 09 chce prezidentovi sebrat výsadu udělovat milosti sám

Ano, je potřeba se i o tyto prebendy rozdělit s potřebnými…  měšec se prázdní…

 Posted by at 11.51

  7 Responses to “Titulek z novin:”

  1. Hus kritizoval prodávání odpustků katolickou církví,citace : i kdyby sám ďábel zaplatil, na nebe by vstoupil. Takže navrhuji TOP09 upálit ( mají tam i Kalouska, pozn. kalousek vzniklo ze slova kalous, což vždy značilo něco špatného ) a Klausovi parlamentem schválit ceník za milosti, ať je v tom pořádek.

  2. Ano, to je cesta. Ať jsou úplatky zviditelněny a jejich výše uzákoněna.

  3. A nemohly by se ty úplatky zdanit?

  4. Mohly by se danit jako sponzorský dar

  5. Úplatné poskytování prezidentských milostíPan prezident s chotí Lívií má znamenitě nalumpačeno již z časů spolupráce a angažované podpory Viktora Koženého, kterému pomohl k beztrestnému bezpracnému obohacení o cca 7 miliard Kč z majetku zaniklé ČSSR v rámci tzv. "ekonomické transformace", realizované za jím prosazené zásady při "zhasnutí" a při "neznalosti špinavých peněz". Neznamená to však, že by se spolu s chotí nezajímali o osobní obohacování dalšími způsoby. Např. pan prezident placenými soukromými pavědeckými přednáškami o globálním klimatu v zahraničí, např. v USA a Austrálii. Proto informaci o úplatném poskytování prezidentských milostí je potřebné důkladně seriozně zkoumat příslušnými státními orgány.

  6. Prozkoumat z hlediska demokracie a lidských práv. Zda byly žádosti posuzovány jen podle výše úplatků, nebo zda dával některým stranám přednost.

  7. Děkuji za reakce, i když má leckdo "nalumpačeno" (žertovný výraz, neurazí tak jako nakradeno) vyskytne-li se časem ta možnost, bylo by škoda opět něco nenaschránit do kapsáře na horší časy. Máme to v krvi a každá propiska je dobrá…standardní výše úplatků, to je to na co by se měli poslancico nejdříve zaměřit, abychom nemuseli v tomto směru utrácet více než je nutné, ale uplácet optimálně. Vždyž existuje jakýsi status výše tringeltu v restauraci, tak ještě doplnit tabulku pro ostatní obory.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

css.php
Tvorba webových stránek: Webklient