Čvn 192011
 

z výletu do Vídně.

Za necelé tři dny jsem toho shlédla moc, a i něco více, co jsem nečekala. Tím myslím hlavně zábavný Prater a vyhlášené obří ruské kolo. Navštívili jsme Belveder a stálou expozici obrazů, Villu Hermes a výstavu malíře Karla Wilhelma Diefenbacha, prošli jsme se středem města a blíže prozkoumali dva chrámy – dóm sv. Štěpána a jezuitský kostel. Sama jsem si v pátek prošla jemně zahradu vídeňského paláce Schönbrunn. Více zítra, jsem unavená, málem jsem nedojela. Vlak jsem stihla na poslední chvíli, jen díky dceři, která doběhla přede mnou a otevřela už zavřené dveře. Pak jsem hodinu ve vlaku kašlala, než jsem se z tohí výkonu vzpamatovala a uvedla se zase do normálu.

 Posted by at 22.39

  4 Responses to “Už jsem doma”

  1. Sláva, nazdar výletu !Těším se na Tvé zážitky a hlavně fotky. K.

  2. Nemáš tolik kouřit, Zuzi! :-))

  3. K.P.já vím kdo jsi :), fotky jsem brzy ráno začala upravovat, začnu dnes pozvolna :), po troškách!

  4. Evi,chrchlala jsem jako starej tuberák, a to prosím 8 let jsem nedala cigáro do huby! Zachránil mě až černej bonbon od sousedky ve vlaku.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

css.php
Tvorba webových stránek: Webklient