Bře 012011
 

Nejnovější a ze života.

Věřte tomu nebo ne,  stávají se opravdu i v životě obyčejných lidí velmi nezvyklé věci.  Nejen v tom zlým, ale i v tom dobrým.

Nevím jak v tom vašem oboru, ale já v tom svém znám spoustu osamělých knihovnic.  Tak nějak to člověk táhne a zkouší, ale jde to ztuha, hm.  Spíš nejde. A tak mě každá zpráva o šťastně zadané knihovnici v mém okolí potěší! Loni se vdala Světlana a dnes jsem slyšela opravdovskou bombu! Je to zpráva jako z pohádky, jako ten manuál od Dobeše co dělat, když se zjeví láska:

Převrhněte stůl, opusťte dům,
fíkusy rozdejte sousedům,
nechte vanu vanou, ať si přeteče,
na světě není větší víra,
pro žádnou z nich se tolik neumírá
ani v žádné jiné zemi na světě.

Představte si. Knihovnice Marta se zamilovala a přes svou  neodmyslitelnou vazbu na krásně a s láskou léta budovanou knihovnu s různými parádními vychytávkami, čajovnou, zahrádkou a kariérním postupem až úpně na hrot pyramidy ..  atd. , pálí nyní za sebou všechny mosty a odchází do neznáma za mužem, s kterým čeká  miminko, přestože ona již věku docela zralého.  Jak překvapivé! Jak milé a hodné následování!!

 

 Posted by at 19.16

  6 Responses to “Povím vám pohádku.”

  1. Jestli se to stejně dobře žije jako čte, tak budiž jim to na věky přáno :-))

  2. Amen.co dodat 🙂

  3. jenom doufam ze objekt jejiho zajmu neni polovicniho veku a situovany nekde v Maroku, Tunisku nebo Africe a neseznamili se pres internet 😀 (just kidding)

  4. haha, to mě nenapadlo.Také jsem zvědavá, zatím se to tají, pojedeme se loučit, bude to tedy překvapení, nějak se to dostalo omylem do oběhu, však více po tom nepídím, už tak je to vzrušující pro celou řadu žen – a nejenom knihovnic.

  5. praví muži zkušení, moudrý chlap se nežení, láska, štěstí, pohoda, to je jenom náhoda, z textu Jiřího Schelingera

  6. Boží mlýny.Však na vás taky dojde, moudrý muži, až se jednou pořádně bez zábran zamilujete. A budete v koncích se svou "pohodou". hahaha

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

css.php
Tvorba webových stránek: Webklient