Led 172011
 

a to jsem včera myslela na nejhorší

Nenudím se a spíše přivítala bych občas mohla-li bych se. Není na to zkrátka moc času, vlastně vůbec žádný. V práci se protrhl pytel s besedami a akcemi – náš mecenáš  by rád se stal účastníkem podvečerního čtení pro dospělé s lechtivými tématy … ještě nevím jak dalece mu vyhovět, kam až lze veřejně s tím kompromisem zajít. Určitě čekám, že se ozve TS, tedy připomene linkem svůj loňský objev – pánský klub, kde předčítajícími jsou obnažené ženy. Obnažené zcela. To by se jistě našlo mecenášů víc, podotýkám. A mnozí by se jistě rádi zadlužili. Jen obavu mám jednu – zda by nás nakonec přechodně nezavřeli, myslím tím náši veřejnou knihovnu, samozřejmě, ale to jsem se dostala někam  od tématu. Včera … včera večer jsem zažila něco co už dlouho ne. Bylo mi šoufl z jídla. 30 i více let tohle nepamatuji. Bylo mi tak divně špatně a protože mi špatně nebývá, nevěděla jsem kde je ta hranice když už si nepomohu sama. Nevím zcela přesně z čeho ten neřád v žaludku pocházel, ale myslím, že se proti mně spiklo všechno: kulajda ze zmražených hub, vajíčková pomazánka a také, že toho všeho bylo přespříliš. Uf, to byla kombinace… a nešlo to samo tam ani sem, jenom to tak v břiše asi vesele kvasilo, protože jsem cítila tlak na plicích, svíravou bolest tamtéž, dýchala jsem skoro uvědoměle a nedalo se sdět ani ležet v žádné pozici. Pouze chůze trochu dávala zapomenout. Přiznám se: bylo mi tak zle, že jsem si v jednom momentu tísně zabalila pohotovostní batoh a čekala na nějaké znamení, že už je načase aby zasáhl odborník. A napadlo mě, že jsem svědkem postupující otravy z hub. Zpanikařila jsem a rozhodla se pro vyzvracení obsahu žaludku, což se mi podařilo a posléze jsem po 2 ibuprofenech usnula. Ráno dobrý, ale odpor ke stravě přetrvával. Líčím tu událost velmi barvitě, ale je to pro mne velmi neobvyklé a vzácné. Doposud jsem všechno strávila bez problémů. Obtíže se dořešily zhruba po dvanácté hodině, kdy jsem se definitivně zbavila ostatních jedů jinou cestou.

 Posted by at 16.54

  21 Responses to “Dobrodružství právě začíná”

  1. Dneska jsi to tedy všechno vyb…a, i ty soukromější info 😉

  2. Ano, je to na krev, ale tím to také končí.

  3. Blít, či neblít, to byla ta otázka, ale nakonec podle hesla : člověk nelituje toho co udělal ale toho co neudělal, byla rozřešena, jen jako další prvek vedoucí ke kanonizaci doufám, že akt byl proveden v přírodě, v konkrétním případě na zahradě aby byly živiny vráceny přírodě a neskončily v prevétu.

  4. Hmm, nebylo to tak živelné, jako když opilec hodí šavli padni kam padni. Celá operace se děla tam, kde obvykle ten tělesný odpad končí, tam kde by to čekal každý kromně vás, fajnšmekra, totiž v tom prevétu!

  5. Mám jednoho známého,který se věnuje všemu, co mu může přinést pověst znalce. Věnuje se i homeopatii, na základě jednoho pravidla vymyslel pravidlo, že cituji : on musí chcát v přírodě, protože je to zdravé a tak vždy obíhá panelák a hledá kopřivy, protože tam je to nejzdravější, když bydlel v pavlačáku měl to těžké, tam to zdravě nešlo, na dvoře byl příliš na očích. Přestěhoval se do Prahy, tak nevím jestli kvůli tomu jezdí do Stromovky.

  6. Myslím, že je to kontraproduktivní, budoucí hledání vhodného místa – pokud mu nevadí že ho okolí okukuje – ho jistě dopředu stresuje zároveň s obavou kdy se mu zase bude chtít čurat a on bude opět muset hledat vhodné spočinutí. Někdy je ta snaha o zdravý život křečovitá až škodlivá. A co velká potřeba? To má vyřešeno? A nosí s sebou pytlík? Moc mu nefandím.

  7. Lechtivá témata, :-)), těch znám spoustu, třeba každoroční zpracování daňového přiznání. To ale asi mecenáš nemyslel.
    Ještě by mě zajímalo, co pak předčítá taková obnažená žena, klasiku, erotickou lit., verše nebo jízdní řád? Pokud má "hezký přednes" jistě na tom nebude tolik záležet. :-))

  8. ad evina K, aby to bylo umění,tak ty ženy nesmí být důležité, potom zbývá jediná možnost : dopisy gaye gayovi, například dopis Gaia Cesara, Gaiovi Maximovi

  9. co číst? toť otázka nedůležitá, potěší každý námět, jak říká evina. A o umění půjde v každém případě, ať už se ta realizace nazve jakkoli 🙂

  10. na kastrálním úřadu nebyl, takže pytlík nosí

  11. dělá si do něj?

  12. říkal jsem mu, že má nosit pleny, potom to vždy bude dělat na zdravém místě, protože jeho tělo je celé zdravé

  13. Hm.Mám takový neodbytný pocit, že se mi sem plíživě vloudil "Veselého komentářový virus"

  14. Nějak mi to "obnažené předčítání" leží v hlavě. Přemítám, co bych mohla číst já v rouše Evinně, aby to neznělo jako kýč. Už to mám: Komiks Futurama. :-))

  15. Evi,dobrá, máš vybráno, vyber si prosím termín, nejlépe pátek, budeš zahajovat Večerní čtení pro dospělé. Dopravu a občerstvení hradí sponzor.

  16. Zuzi, pokud sponzor hradí i nocleh, mohla bych to doma uhrát jako služební cestu. :-)) Nejlíp imituji Zoidberga. 🙂

  17. Evi, abys nakonec necukla :), myslím, že by to byl průlom v českých knihovnických besedách, nyní je trend spíše se za někoho převléknout, třeba Erbena nebo Karkulku, obvyklá je čaroděknice, však k veřejnému obnažení v těchto domech co já vím zatím nedošlo… ocitli bychom se všichni rázem na piedestálu českého knihovnictví.

  18. když je někdo eva, tak v rouše evině může znamenat jakékoliv roucho

  19. Tak tak, anonym mne odhalil a já si to nechával až na stav nejvyšší nouze. :-))

  20. To je ovšem zrada, já používám od začátku slovo obnažená, aby nebylo pochyb. Škoda, mám pocit, že nás někdo brzy předejde, jako mě předešel Reflex, když přetiskl skeny veršů Dyma Piškuly. Příště to chce jednat okamžitě.

  21. obnažená není totéž co význam slova v rouše evině pro ženy, které se nejmenují Eva. Obnažená může být kterákoliv libovolně velká nebo malá část těla.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

css.php
Tvorba webových stránek: Webklient