Lis 272010
 

a tak došlo i na zuzi

a před chvílí vytáhla z krabice ja jaře zazimované teplé zimní holínky! Ještě včera jsem koketovala s teniskami a teplými fusaklemi a dnes dorazila zima i k nám, a tak tento okamžik zaznamenávám pro budoucí paměť lidstva. Venku je čisto, nedotčeno, klidno. A já vyrážím do města koupit si noviny, slunečnici a mrkev. Mrkev pro sebe, bude nasladko – ne pro lesní zvěř nebo králíky. Nejsem chovatelem, ačkoli … včera mě telefonovali od sousedů z muzea zda nechovám slepice, abych si ji případně odehnala na svoje. Jedna se jimtotiž proháněla v jejich strnulé venkovní expozici. To je hezké… nechtějí ji však. Prý existuje možnost znečištění exponátů. I tak bych to riskla! Kde není život, tam je mrtvo. Tím nemyslím nic hlubokomyslného, jen že jedna slepice mohla tu jejich expozici lomařství  učinit úsměvnější!

A teď ať to frčí. Udělám si zimu pracovní, aby mě to uteklo. Těším se totiž na jaro a Vánoce … ty letos ožulím!

Abych nezapomněla, TS mi zaslal odkazy na videa o architektu známým svými dřevěnými konstrukcemi, Martinu Rajnišovi, mám tu dva texty – o rozhledně Báře a samobslužné lávce zvané transbordér (možná ještě jeden, o nové Báře, ale nemohu ho objevit :(()

videa: http://media.bloguje.cz/872013-strategie-svobody.php a   http://vimeo.com/emrak/videos

 Posted by at 7.48

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

css.php
Tvorba webových stránek: Webklient