Srp 182010
 

já tam totiž začínám …

Včera jsem se konečně soustředila a podařilo se mi po dlouhém čase zprovoznit MOJE AUKRO, šlo to zprvu ztuha, byla jsem tam nahlášena dvakrát, zapomněla jsem hesla a na jednom z těch dvou účtu jsem se dosud neaktivovala.

Nikdy jsem na Aukru nic neprodávala ani nenakupovala, a tak jsem velmi prostě, leč s mírným pokusem o humorný slogan, pouze amatérsky vložila 3 náhodně vybrané knihy a čekám co se vyvine. Mám takový pocit, že asi nic, i když! Člověk nikdy neví! A možné je všechno! 

Po tomto vstupu na pro mne neznámou pevninu bych prosila ostřílené prodejce na Aukru o nějaké rady, triky, fígle a podstatné nápady jak ty knihy, potažmo věci, prodat, nejspíš dobře, výhodně, pro mne užitečně.

A tak prosím, mrkněte na ty moje aukce, jestli bych měla něco vylepšit a tak. Bude-li vaše sdělení osobní, zde moje adresa:  zuzi58@seznam.cz. Budu hodně vděčná za vaše postřehy a rady. Děkuju pěkně. zuzi

http://www.aukro.cz/show?item=1193181621

http://www.aukro.cz/show?item=1193182686  

http://www.aukro.cz/show?item=1193183054 

 Posted by at 9.08

  5 Responses to “Máte nějaké triky jak prodávat knihy na AUKRU?”

  1. Ja mám sice účet na Aukru, ale ještě sem tam nikdy nic neprodávala, můj muž i Adam tam hodně věcí koupili a nějaké i prodali.
    Koukala sem na ty Tvoje nabídky, netuším jestli výchozí cena knih odpovídá jejich skutečné ceně, ale zdá se mi dost vysoká, to je ovšem věc názoru, protože mě nezajímá fotbal:-)), určitě vysoké máš ceny u "kup teď".
    Když se tam podíváš na různá zboží, většinou je vyvolávací cena minimální, a cena "kup teď" pak odpovídá reálné ceně, no ale jak říkám, nemám představu, kolik taková kniha opravdu stojí.

  2. obávám se, že doba, kdy bylo snadné a zajímavé něco prodat na Aukru zmizela.. Aukro už okupují profesionální obchodníci a poplatky za prodeje taky nejsou moc motivující, takže při malém objemu je to zak za "nula"…

  3. Hmm… naštěstí si od toho moc neslibuji, ale budu to zkoušet dál a vylepšovat podle rad, co mi došly. Cenu jsem stvořila podle obdobných nabídek, jen ji nasadila výše, však to mohu zkusit příště od "nuly"… když to nevyjde.

  4. Já aukro kdysi sledovala, ale nakonec nikdy nic nekoupila. Ale SP si tam pořídil "báječnou" motorku krosku. :-)) Takže kdybys prodávala motorky, u nás to máš jisté. :-))

  5. motorku nemám 🙁Prodala jsem bídně. Drahou krásnou knihu za 50,- Kč. Ach jo! Ale to není nic proti Libouškovi. Ten prodal čtyři pleumatiky na velkej auťák za kačku! Aukro není fér! Ale já do toho proniknu, budu se tomu nyní věnovat. Knih tu máme hafo! Tedy těch co zrovna nepotřebujeme…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

css.php
Tvorba webových stránek: Webklient