Dub 042010
 

ale mně se to líbí.

Tenhle klip se mně líbí.  Taio Cruz – Break Your Heart

Neposlouchám rádio, a tak to nemám oposlouchaný. Včera večer jsem si ho chtěla poslechnout na youtube a nenačítalo se to. Syn opovržlivě ohrnul pysky nad mým zkaženým vkusem a tím "mainstreamem", ale nabídl se, že mi tu píseń sám zazpívá. A zazpíval. Z toho soudím, že ho má zažraný za kůží taky, přestože poslouchá úplně něco jinýho.  Ale jáho ještě zažraný nemám.  

Je to takový nic,  obyčejná melodická chytlavá hudba, ale klip má atmosféru. Na nic zvláštního si nehraje, nešokuje. Je pohodový, náznakový a mírně vyzývavý. Kráska je dokonalá a má krásnej úsměv, stejně jako ten koho miluje. Jeho rty v pousmání znám odjinud. Trochu úškleb. A oči, co se na mě dívaj tak mile, ale zas né tak mile, jak bych si přála. Nic víc nikdy nebude.  To vím, a tak se na to dívám s nadhledem a nostalgickým pousmáním.  z.

http://www.youtube.com/watch?v=KFG6AoEScVE 

 Posted by at 7.48

  3 Responses to “Není to zrovna velikonoční,”

  1. To děvče se jmenuje Nadya Nepomnyashaya.

  2. Možná Ruska, každopádně modelka pracující pod Londýnskou agenturou. Klip OK, taková diskotéková záležitost, i dějově.

  3. Také si myslím, že je z bývalého Ruska.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

css.php
Tvorba webových stránek: Webklient