Lis 082009
 

 
dali dohromady zuzi a honza
 Posted by at 20.44

  12 Responses to “Deset písní”

  1. Nejaká řetězovka?

  2. ne jen jsme s mamou vybirali nejaky dobry songy

  3. Aha, juknu na ně ráda, az nebude malá sladce spinkat 😉

  4. Orffové, Beck a Spin Doctors jsou bezva, jdu omrknout i ty další.

  5. Doufám, že zabodovali i někteří další … :))), Of …

  6. Teda za "bratry Orfy" jednička s hvězdičkou!!! Znám je asi rok a ještě furt si v jejich muzice nacházím něco novýho.

  7. Hmm, dík, to jsou hlavně Honzovi oblíbenci, už od pradávna …

  8. Spin DoctorS jsou veselí a hraví, mam je rada a tancovali jsme na ně mockrát na pařbách, jinak krome Rasmus to ostatní má dost podobny bicí na pozadí a dost rozvláčný postup. Prima oddechovky, ale me to momentalne uspavalo a nevydrzela jsem je poslouchat do konce. Asi jsou na jiny období, životní či roční.

  9. No, vidíš …a to jsem to dost brzdila a prosadila si do směsky i svůj oblíbený banán a Lajku. Honza prý už je dál a poslouchá jen samý ploužáky … 🙂 já nemám vyhraněný vkus a líbí se mi stejně jako u výtvarného umění to co mne rozechvěje nebo jak bych to řekla. Moc se v té hudbě nerýpu :)).

  10. Tak ja se v ni taky zas tolik nerýpu, ale na to podzimni pocasi mi ta pomalá nesedí, to je tak akorát zalezt do peřin a usnout u toho. Odpoledne se mi ale jeste nechce, jen proto, ze se stmívá.

  11. Beck, Spin Doctors, to sou příjemný návraty…a dík za objevení Arcade Fire, neznal sem

  12. Loupáku, jo, taky dík za připomenutí, hned jsem si Spin Doctors musela pustit, abych se naladila, protože mi to od rána nějak neladí … 🙁

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

css.php
Tvorba webových stránek: Webklient