Říj 012009
 

… Ách jo …Dnes v noci jsem udělala definitivní tečku nad tou přátelskou známostí s broučkem". Navzdory tomu, že je praktikujícím katolíkem, se začal velmi nekorektně vyhraňovat ve smyslu volných erotických představ. Ale, přátelé, NE SE MNOU!!! Já byla pasována do role vrby.
Jsem ráda. Spisovatele nepotřebuju, a tak jsem tu léčbu šokem přivítala!
Bolí mne oči. Od sedmi do šesti u počítače v práci no … a co myslíte že jsem dělala doma? Moment, stisknu Ctrl V a vyplivnu co v paměti zůstalo po tříhodinové práci

Jde od kolébky ke hrobu
ta krátká naše cesta ….
Jdem-li smutně, trudná je
a zpíváme-li si – je hezká…

A pravidelný čtenář už ví…. A nepravidelný možná tuší…
Ách jo … myslela jsem si, sakrální památky nás s Albertem tak nějak spojí, ale pradávnou pravdou zůstává, že skutečnost je úplně někde jinde. Hmm, příště budu chytřejší a možná i rozkošnější :)… grrrrrrrrrrrrrrrrr.

 

 Posted by at 22.17

  19 Responses to “Ten už na brigádu nepřijde &”

  1. Jasně, příště ho chytře a rozkošně pošleš kam patří dřív:-)

  2. Tak volný sexuální fantazie má nejspíš každej chlap, včetně broučků. Někteří jsou ale tak blbí, že je narovinu vybalej. 🙂 No ale taková soulož na katafalku v márnici, to musí bejt vodvaz, kua! :p

  3. Bos … ano, iluzi by měl člověk podléhat jen po tu nezbytně "dlouhou" dobu :/

  4. a Teo – staň se mým 200 000 návštěvníkem…

  5. Když o to tak stojíš…Sice jsem musel reloadem naklikat nejmíň 50 kousků do počítadla, ale to na zparchantělým Bloguje není žádnej problém: http://ateo.cz…storage/200000.jpg A takhle nedůstojně my tady holt žijem… :o)
    P.S.: Už víš, proč nemám počítadlo přístupů?

  6. Tak jsem to prošvihla,napadlo mě sice vnoci těch 150 přístupů naklikat, ale zdálo se mi to nečestné a nesportovní, tak jsem to neudělala, teda naštěstí:-)

  7. aTeo! To už sakva nemůžu bejt ani trochu rozpustilá?!! 156x jsi to otočil a kouzlo náhody, na kterém tak lpím, je v prdeli, prosím! Mám zkaženej den! A chucper si mne ruce… na 300 000 se zase načekám pěkně dlouho! U mne totiž nikdo falešně nekliká!!!

  8. Mod, děkuji za poctivý přístup. Kdyby se uděloval titul zasloužilý blogger, hned bych tě navrhla :)). Je ale smutný, že tímhle počestným přístupem dáváme plný prostor všelijakým šíbrům a vykutáleným šelmám, aby mohly provádět ty své nekalé rejdy!

  9. zuzipod Národního umělce nejdu!

  10. [7] Kdyby sis o to neřekla, tak bych neklikal. A podvod by to byl jenom v případě, že bych "zvítězil" pokoutně, já to s gustem spáchal veřejně, abyste viděli/y, jaká jsou ta počítadla zhovadilost, když si každej může naklikat, co chce. Když obětuješ noc, ráno máš těch třista litrů na kontě… :p Hele, máš pro mě nějakej dárek za těch trefenejch 2YK?

  11. jj, ty pocitadla blogovsky jsou fakt na pytel…

  12. Jo, dárek … hmm, chtěla jsem tě pozvat na exkurzi do márnice, ale když jsi to takhle po…, "ušiju" ti alespoň smuteční řeč na míru, jestli ti stačí teda cena útěchy …

  13. Jo, protože si nepoctivci mohou naklikat, ale kdo je správný blogger, tak to nedělá 🙂

  14. [12] Jo, tu smuteční řeč beru, mohla by se hodit. Ale dej si záležet, kua, žádný fráze a bloggerský manýry! 🙂
    [13] Zkus se jich zeptat, 10 z 10i bude tvrdit, že si nikdy nic nenaklikali, no a 9 z nich bude lhát. :p

  15. [14] Dobrá, pošlu ti později do e-mailu formulář pro pozůstalé, výjimečně si ho můžeš vyplnit sám – potencionální nebožtíku.
    Abych řekla, je mi jedno jestli si někdo naklikává nebo ne … podvádět sama sebe je zhola na nic a škodí to karmě :)).

  16. Jako pravidelný čtenář tuším, že zemřel význačný rodák ze S., lidový zpěvák Jožan Otlemený, v největším rozpuku sil!

  17. [15] Já se nechystám umřít! Ale napadlo mě, že bych mohl pro spolužáky ze školy zorganizovat takovej pseudopohřeb. A se vším všudy, i s těmi pohřebními výplky. Jenom nevím, jak se na to bude tvářit moje "pozůstalá" manželka a jestli do toho kabaretu vůbec půjde. Ještě jsem jí to neprozradil. 🙂
    No a pokud jde o podvádění sebe sama, tak to je přece samotná podstata bloggeřiny! 🙂

  18. Dobrá,když to má být takhle, pokusím se to pojmout jinak, ale stejně důstojně. S partem počkej až to stvořím, … ale víc než týden na to stejně nikdy k dispozici nemám …
    ŽÁDNY člověk se bez toho podvádění sebe sama někdy neobejde… ale naklikávat si je takový malý zbytečný zločin … 🙂

  19. Jasně, karma ti to všechno vrátí 🙂 Sakra, dlouho jsem Earla neviděla!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

css.php
Tvorba webových stránek: Webklient