Kvě 162009
 

Ozývám se jen krátce, ráno vstávám ve čtyři a jedeme s Honzou do Prahy. Na pracovní schůzku". Dorazíme do Prahy časně a tak je naděje, že před odjezdem domů si stihnu prohlédnout i výstavu v Rudolfinu Spodní proud

Květen se pro mne stal časem nabídek, setkání i promarněných příležitostí k setkání … , ale nelituji. Nejsem právě dobře naladěna. Mám v hlavě chaos a nevím jak dál … ale ono se to doufejme nějak samo srovná.
Ve čtvrtek jsem byla okradena" člověkem, do kterého bych to v životě neřekla a měl mou důvěru. Bohužel jsem se dověděla pozdě, co to je za hajzla. Pracoval na mě" skoro půl roku, než jsem se nechala konečně nachytat na hruškách a dala mu do ruky peníze. Jde sice o relativně malou částku, ale horší je ten morální aspekt … Ani se mi o tom nechce mluvit konkrétně….
Včera jsme shlédli s Honzou film: Happy-Go-Lucky (Velká Británie 2008 Režie: Mike Leigh, hrají: Sally Hawkinsová, Eddie Marsan, Samuel Roukin)
Určitě si ho nenechte ujít. Je moc milý a veselý. Ale na můj momentální neveselý životní pocit bych ho potřebovala vidět každej den …
Dnes jsme zase poslouchali novou desku formace WWW: Tanec sekyr. Na první poslech fascinující, naléhavé, bez hluchého místa. Texty!!! Anatomie a Tanec sekyr … upoutaly mne nejvíc.
Poslechněte si http://mp3.freemusic.cz/sft/Swordfishtrombones_-_Dandy_-_Dandy.mp3
A ještě :
Mencius:
" Pokud chcete někam dojít, nepospíchejte, neutíkejte"

Pokud skutečně něco chcete, jděte za tím pomalu, zvolna.
Pokud skutečně něco chcete, už to máte.

I když se životem pohybujete pomalu, dosáhnete mnohého,
s eleganci, noblesou a důstojností.

Neunáhlujte se, změny v životě není dobré provádět násilně.
Buďte vtipní a lehcí a vše dosáhnete…

Zdroj: http://jogin.bloguje.cz/

Dobrou noc. zuzi

 

 Posted by at 23.07

  4 Responses to “Pár slov před cestou”

  1. Tak preji krasny vylet ,,fotky doufam Budou? 🙂

  2. Díky, Cheo, foťák beru s sebou, uvidíme ????

  3. Čtu to pozdě… V někom se zklamat vždycky bolí. Ach jo. Drž se. (proč si někdo myslí, že rozdvedená ženská má prachů na rozdávání???)

  4. zuzi,zuzi🙁 zklamání bolí-to souhlasím, je to zas další životní lekce, že? Ale po některých zůstávají pořádné jizvy… tak nechť byla na co nejdelší dobu poslední!!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

css.php
Tvorba webových stránek: Webklient