Čvn 222008
 

a zároveň i třetí a co se včera semlelo … a jeden tip na výstavu

gazanie druha

Tohle mi vyrostlo na záhonu. Z jednoho trsu dva různé květy. Ať zkoumám jak zkoumám, vyrůstají oba stvoly z jednoho kořene. Ale vím že je to nesmysl. Kdyby to byla pravda sjeli by se u mě záhy všichni mičurinci, co v tomhle oboru něco znamenají! Hmmm, a jestlipak víte kdo to byl Mičurin?
(Zázrak ruské vědy v oblasti křížení rostlin)

 

To byl včera den … tolik práce a tři nečekané návštěvy. Ale potěšily. Jedna milá partička přijela dokonce až z Kolína – tedy stavili se cestou z Litomyšle kde byli na výstavě v zámeckém pivovaru  – Josef Váchal – Mezi Bohem a Ďáblem….velká výstava malíře a mystika Josefa Váchala, předčasně věnovaná 125. výročí jeho narození a 40 let od úmrtí…. událost výtvarné sezóny … výstava zaměřená tentokrát na jeho malbu, a bonus – portréty Váchala Dagmar Hochové.

To mě zajímá, a tak co nejdříve do Litomyšle vyrazím. Ale pozor, musím to stihnout do 20. 7., tak si musím přichvátnout. Tak nezapomeňte – Zámecký pivovar v Litomyšli každý den od 9 do 17 hodin. Více zde a zde

vachal s obrazy

zdroj fotografie http://www.galerieart.cz/vachal_vystava_zivotopis.htm 

K návštěvám se ještě vrátím. zuzi

 Posted by at 8.29

  2 Responses to “Gazánie druhá”

  1. Ahoj zuzi,díky za tip, Váchala mám už delší dobu v merku :-). Mimochodem, Marinu Richter v galerieartu jsi už viděla? Mám se těšit hodně nebo ještě víc?

  2. Ahoj Tosku, to jsem ráda, že tě tip zaujal. Do Chrudimi jedu zítra, tak se stavím, ani o tom nevím, takže zase děkuji já tobě….

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

css.php
Tvorba webových stránek: Webklient