Pro 282007
 

než zmizímBém rozdává, ale né ze svýho:
Pražáčata dostanou letos do kolíbky plyšáka a jejich maminy 15000,- Kč. Je tu jedna podmínka. Musí se vybatolit na svět na Nový rok. Již loni inkasovalo 31 Pražáčat tento bonus.

ZOO bez Cihláře i nadále v pytli:
Pražské zoologické zahradě se nepovedlo ve veřejné soutěži najít náhradu za dosud používané logo z dílny výtvarníka Michala Cihláře. Žádný ze 136 návrhů podle názoru poroty nesplnil požadavky a nároky zadavatele, zahrada protosoutež zrušila. Se svým dosavadním grafikem Cihlářem se zoo od jara soudí. Umělec tvrdí, že zahrada používala jeho díla neoprávněně.

Česká spořitelna od února zpoplatňuje sms, kterými hlásí změnu na účtu 1 sms – 1,50 Kč. K této službě si mohou pomoci nyní nejen ti, co obsluhují svůj účet z internetu. Donedávna to nešlo.

V dnešních lidovkách je zábavná bilance roku 2007 od Jana Rejžka. Např. jako Lyžaře roku uvádí Mirka Topolánka a Zvíře roku chobotnice a jezevčík Andy atd … Dnes to tam ještě nevisí…

A úplně NEJ zpráva je, že od nového roku budou klubové filmy na ČT2 dávat ve čtvrtek od 20,30 h. Konečně se vzpamatovali, blbečci! A já budu mít na co se koukat, takhle pozdě jako doteď jsem nikdy nevydržela v bdělém stavu, snad jen 2x …

Pošta pro tebe u Zuzi... Dnes večer jsem měla půlhodinový rozhovor s chlapcem, kterého jsem neviděla ani neslyšela od té doby co odjel na Orenburg. Byl to můj první opravdovský nápadník a milenec a mysleli jsme to vážně. Jenže odjel a pak už se neozval . Až teď. Bylo to hezké povídání. A můžeme si prý říci všechno co chceme a můžem. Protože jsme od sebe daleko…

Zuzi a dobrou noc.

 Posted by at 21.33

  2 Responses to “Malá svodka”

  1. Mimo mísuPo delší odmlce jsem si vychutnal pohodu vánočního marodění s chřipkou (očkování je na prd) a popročítal jsem si v klidu tvé příspěvky na blogu za poslední dva měsíce, prokládajíc je podstromečkovým Egypťanem Sinuhetem.
    Navíc jsi se, oproti mně, skvěle “rozfotila” – některé fotečky mne zahřály, stejně jako tvé myšlenky a zážitky, na duši. I když ne všechny tvé postřehy patří k nejveselejším, jsou ze života patří k němu a bez nich by, jak již bylo řečeno, nebylo ani toho druhého, příjemnějšího protipólu.

    Hodně štěstí do Nového roku Zuzi, co nejvíc důvodů ke smíchu, syté barvy v objektivu a tam v koutě vzadu, drobeček…drobeček opravdového štěstí.
    A nám, čtenářům tvého blogu přeji plné hrsti tvých postřehů, barevnost nálad a třpyt pocitů minimálně tak, jako v tomto končícím roce.
    Je mi ctí mít možnost se sem vracet a vždy tu najít něco, co mne zaujme, pobaví, potěší a donutí přemýšlet.

  2. Děkuji, Martine, s takovou náloží milých slov se mi do Budějic bude odjíždět hezky. Jsem dojata. zuzi

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

css.php
Tvorba webových stránek: Webklient